Mamin Filter (13 izdelkov)

Velikost

Lastnosti

Spol

Material

Barva

Cena

0,00 € - 15,00 €

Obstaja 13 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 13 izdelkov

Otroške majice – kratek rokav

 

Otroške majice s kratkimi rokavi so osnovna in nepogrešljiva garderoba vsakega otroka. Otroci kratke majice nosijo v vseh letnih časih – tudi v hladnejših obdobjih, ko jih imajo na sebi pod puloverjem ali jopico.

Otroške kratke majice so neprestano v stiku z otroško kožo, zato je izbira le te izjemno pomembna! V spletni trgovini MaminSvet.si boš našla majice, ki so narejene le iz prvovrstnega bombaža, in so ustrezne in varne za uporabo. 

Kombiniraj kratke majice za otroke z ostalimi oblačili, med katere spadajo predvsem hlačeotroški copatki in kapice. V kolikor želiš sestaviti cel komplet oblačil, si pomagaj z oddelkom oblačila po kolekcijah.

 

Otroške majice – dolg rokav

 

Otroške majice z dolgimi rokavi so primerne za hladnejše dni. Njihova prednost je predvsem tanjši material, navadno bombaž, ki diha, zato otroku ne bo prehladno ali prevroče. 

Malčki so namreč bolj aktivni in jim je pri igri v debelejših puloverjih pogosto prevroče in imajo težave s potenjem. Otroške majice z dolgimi rokavi so predvsem v jesenskih in spomladanskih dnevih nepogrešljiv del vsake otroške garderobe.

 

Spodnje majice za otroke

 

Podobno kot kratke majice, se tudi spodnje majice za otroke lahko pohvalijo z vsestransko uporabo. 

Majice brez rokavov so izjemno praktične v toplejših dneh, saj otroku ne prekrivajo pazduh, zato mu je posledično manj vroče in se boljše počuti. Poleg tega ga majica v pregibu popolnoma nič ne ovira. 

Otroške majice brez rokavov pridejo prav tudi v hladnejših dneh, ko se jih za otroke uporablja kot spodnje majice, ki prekrivajo ledveni del, na katerega smo starši pogosto zelo občutljivi :) 

 

Majice na preklop za dojenčke

 

Pri novorojenčkih in dojenčkih se kratke majice uporabljajo zelo redko. Nadomestijo jih bodiji za dojenčka, ki poleg nalog kratke majice skrbi še, da plenica ostane na svojem mestu.

Na naših poličkah boš našla tudi majice na preklop za dojenčke, ki staršem omgočajo še enostavnejše preoblačenje brez vlečenja čez glavo. Majice na preklop so za dojenčke tudi bolj tople, saj se na mestu pregiba (ponavadi spredaj) nahajata dve plasti oblačila.

 

Zaključek: Prava izbira otroške majice

 

  1. Za dojenčke izbiramo predvsem majice na preklop, katere poenostavijo preoblačenje otroka, hkrati pa ga v predelu preklopa majica še dodatno greje. Pri majhnih otročkih definitivno priporočamo tudi bodi za dojenčka.
  2. Za malčke in otroke priporočamo veliko zalogo kratkih majic, saj boš kljub rednemu pranju ugotovila, da jih lahko hitro zmanjka. Otroške majice s kratkimi rokavi bo nosil skozi celo leto.
  3. V prehodnih obdobjih bo veliko vlogo odigrala majica z dolgimi rokavi. Za hladnejše dni priporočamo puloverje in jopice, ki so narejene iz debelejšega materiala.
  4. Ne išči le lepe otroške majice – le ta naj bo predvsem narejena iz kvalitetnih in zdravju neškodljivih materialov, kot je bombaž, ki je prožen in zračen, hkrati pa mehak in udoben na dotik.

 

Naši dobavitelji so skrbno izbrani in prihajajo iz EU, zato smo prepričani, da ti bodo naše otroške majice všeč in boš z njimi zadovoljna tako ti, kot tvoj malček!

Izdelek je dodan v košaricox
Izdelek je izbrisan iz košaricex