Mamin Filter (42 izdelkov)

Velikost

Lastnosti

Spol

Material

Barva

Cena

0,00 € - 30,00 €

Obstaja 42 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 42 izdelkov

Otroški bodiji in kombiniranje z drugimi oblačili

Kot večina ostalih otroških oblačil se tudi otroški bodiji lahko ponašajo s čudovitimi vzorci, motivi in očarljivimi potiski – in to v vseh možnih barvah za fante in punčke. Bi si želela sestaviti simpatičen komplet oblačil za dojenčka? – Oglej si naša oblačila po kolekcijah, kjer lahko v isti kolekciji sestaviš res lušten komplet z istimi ali podobnimi motivi, ki pašejo skupaj. Otroški bodiji se lahko odlično kombinirajo z ostalimi oblačili, kot so žabe za dojenčkeotroške hlačemajicekapice in drugimi. Če pa imaš odličen smisel za kombinacijo oblačil, si za izziv skombiniraj prikupen outfit izven istih kolekcij. Možnosti je ogromno!

 

Kvalitetni otroški bodiji iz bombaža

Vsi otroški bodiji v spletni trgovini MaminSvet.si so sestavljeni iz kvalitetnega bombaža, ki je izredno nežen do kože in je varen za otroka. Nekaterim bodijem je dodan še elastan, brez katerega se ne bi mogel tako lepo prilagajati telesu. Tudi elastan je do otroške kože nežen in zdravju neškodljiv. Kljub temu, da je bombaž zares super material, ki odlično diha, otroku pa zato ni prevroče ali prehladno, je vseeno potrebno biti pozoren tudi na debelino materiala.

 

Otroški bodiji s kratkimi in dolgimi rokavi

Glede na letni čas in zunanje temperature izbiraj med bodiji z dolgimi rokavi in bodiji s kratkimi rokavi. V kolikor je tvojemu sončku že tako vroče, pa mu privošči bodi brez rokavov. Slednjega lahko uporabiš tudi v hladnejših dneh namesto spodnje majice. 

 

Za novorojenčka in dojenčka izberi bodi na preklop

Brez težav lahko rečemo, da so bodiji za dojenčka glavni kos otroške garderobe. Predvsem za novorojenčke in dojenčke je bodi na preklop najbolj primeren. Dobimo ga v manjših številkah 56, 62, 68 in občasno tudi v številki 74. Odpenja in zapenja se s pritiskači, zato je preoblačenje in previjanje otroka še lažje opravilo. V kategoriji Otroški bodiji se nahajajo bodiji na preklop v vseh možnih barvah, vzorcih in motivih. 

Bodi je za dojenčka najpomembnejše otroško oblačilo, zato si vzemi čas in izberi pravega – tistega, v katerim bo tvoj mali sonček zažarel.

Izdelek je dodan v košaricox
Izdelek je izbrisan iz košaricex