Mamin Filter (109 izdelkov)

Podkategorije

Velikost

Lastnosti

Spol

Material

Barva

Cena

0,00 € - 45,00 €

Obstaja 109 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 109 izdelkov

Kako pravilno nakupovati oblačila po kolekcijah?

Vsaka spletna trgovina ima Filter, kjer lahko označiš lastnosti izdelka, ki te zanimajo. Na primer velikost otroškega oblačila, material in barvo. V primeru nakupa po kolekcijah pa raje izberi eno od kolekcij v polju "Podkategorije".

Trenutno si lahko izbereš naslednje kolekcije:

Happy Kids Letalo: Izredno simpatična kolekcija za fantke. Krasijo jo modra barva in motivi letala in oblačkov.

Happy Kids Koala: Priljubljena kolekcija Koala za deklice. Kolekcija je znana po baby pink (roza) barvi in motivom mehkega medvedka koale.

Happy Kids Kit: Še ena od kolekcij za fante. Happy Kids Kit se baha z nevtralno sivo belo barvo in motivi velikega kita.

Pikolina: Pikolina je poleg kolekcije Love Summer najbolj punčkasta kolekcija pri nas. Krasijo jo roza in bež barva in različni motivi. Moraš si jo ogledati!

Smart Fox: Kolekcija Smart Fox je kolekcija namenjena tako fantom, kot punčkam. Ne samo to, je tudi ena najbolj priljubljenih kolekcij pri nas! Krasijo jo motivi lisičke in prijateljev v oranžni in bež barvi.

Sea World: So ti všeč morski motivi? - Potem si moraš ogledati kolekcijo Sea World z motivi morja, kot so podmornica, hobotnica, morske deklice in zvezde, morski konjički, ladijska vrv in mnogo več!

Numbers: V kolikor so ti všeč številke in različne barve, ti bo kolekcija Numbers zagotovo všeč.

Love Summer: Poleg Pikoline najbolj punčkasta kolekcija, polna prečudovitih motivov, vzorcev in lepih pastelnih barv. Oglej si jo!

Otroška oblačila vseh kolekcij so narejena iz prvovrstnega, trpežnega bombaža, ki diha, in je do otroške kože izredno nežen. Da bo nakup lažji, je tukaj tabela velikosti oblačil po mesecih.

52 (0-1 mesec)
56 (0-2 meseca)
62 (2-3 mesece)
68 (3-6 mesecev)
74 (6-9 mesecev)
80 (9-12 mesecev)
86 (12-18 mesecev)
92 (18-24 mesecev)
98 (2-3 leta)

Pri nakupu je vseeno potrebno biti previden, saj so si dojenčki in otroci med seboj zelo različni, eni večji, drugi manjši. Sama svojega otroka najbolj poznaš, zato pri nakupu upoštevaj svoj občutek.

Prijetno nakupovanje želimo!

Izdelek je dodan v košaricox
Izdelek je izbrisan iz košaricex