Mamin Filter (155 izdelkov)

Podkategorije

Velikost

Lastnosti

Spol

Material

Barva

Cena

0,00 € - 45,00 €

Obstaja 155 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 155 izdelkov

Tabela velikosti za otroška oblačila

Da bo nakupovanje oblačil za novorojenčka in dojenčka še lažje, smo ti sestavili tabelo velikosti za otroška oblačila:

52 (0-1 mesec)

56 (0-2 meseca)

62 (2-3 mesece)

68 (3-6 mesecev)

74 (6-9 mesecev)

80 (9-12 mesecev)

Še enkrat prijazno opozarjam, da je pri nakupu potrebno biti previden, saj so si dojenčki in otroci po velikosti in strukturi med seboj zelo različni. Tabela zajame le povprečje rasti po mesecih in višini. Vendar mami, brez skrbi: V kolikor se ti zgodi nevšečnost in kupiš premala ali prevelika oblačila za svojega dojenčka ali otroka, imamo na MaminSvet.si urejeno zares enostavno in hitro menjavo ali vračilo.

Če dokončamo tabelo velikosti za otroška oblačila, bo izgledala tako:

86 (12-18 mesecev)

92 (18-24 mesecev)

98 (2-3 leta)

Otroška oblačila za tvojega malčka 

Ali tvoj malček potrebuje nova oblačila in še kar ne veš, kje jih kupiti? Naj bo to prijeten dan v vrtcu, zabaven obisk dedka in babice, težko pričakovani izlet ali pa razigrano popoldne na igrišču - otroška oblačila v spletni trgovini MaminSvet.si so narejena iz kvalitetnih in naravnih materialov, zato se bo tvoj otrok v njih počutil odlično.

Tako kot pri odraslemu človeku, tudi pri dojenčkih in otrocih velja, da obleka naredi človeka. Obleči svojega dojenčka ali malčka v otroška oblačila iste kolekcije, ali pa enostavno skombiniraj svoj kompletek sama. 

Otroška oblačila in na kaj je potrebno biti pozoren?

Pri nakupu oblačila za otroka ali dojenčka je pomembno preveriti predvsem material, iz katerega so le ta narejena. Prepričaj se, da so otroška oblačila, ki jih kupuješ, narejena iz naravnih, zračnih in mehkih materialov. Priporočamo čim večji delež bombaža, saj le ta diha in se bo otrok zato v svojih oblačilih počutil udobno. Bombaž je nežen do kože in je ne draži. 

Otroci so zahtevne stranke, saj morajo njihova oblačila, predvsem otroške hlače in majice, prenesti marsikaj – od razgrajanja na igrišču, plezanju po igralih in drevju ter vse do prerivanja s prijatelji. Otroška oblačila morajo biti vzdržljiva, varna in udobna, da se bo tvoj mali raziskovalec v njih počutil kar se da dobro.

 

Si je tvoj malček že kdaj sam izbral svoje oblačilo?  

Ko otrok postane dovolj zrel, da dobro razume svojo okolico, mu dovoli, da si sam izbere kakšen kos oblačila. Otroci, ki si lahko sami izberejo svoja otroška oblačila, se v njih odlično počutijo in brezskrbno uživajo v vseh svojih dogodivščinah. Izžarevajo samozavest, radoživost in energijo, ki jo potrebujejo za svoje vragolije in učenje o življenju. 

S svojim otročkom si vzemita čas in skupaj prelistajta oblačila na naših poličkah. Oglejta si otroške bombažne pižame, s katerimi bo vsaka noč tiha in mirna. Deklica si lahko ogleda prikupne oblekice in izbere tisto pravo.

Ali v družini pričakujete novega člana? Bo tvoj malček dobil sestrico ali bratca? Naj ti tvoj mali sonček pomaga pri izbiri oblačil. Izbere naj prvi bodi za dojenčka, ki bo kmalu privekal na svet. Poskrbi naj, da ga ne bo zeblo v nogice - izbere naj žabice za dojenčka s stopali. Razloži mu, da imajo novorojenčki zelo občutljivo glavico, zato bo prav prišla mala otroška kapica. Tako bo tvoj malček nevede že zelo zgodaj ustvaril močno vez s svojim mlajšim bratcem ali sestrico. To vez pa starši, predvsem v prvih letih, nenehno in dosledno krepite in jima pomagajte spoznati, koliko je njun odnos pomemben. No, več o tem bomo pisali v za to namenjenem blogu.

V spletni trgovini MaminSvet.si si želimo predvsem to, da bi bilo nakupovanje oblačil čim bolj prijetno in zabavno opravilo. Na naših virtualnih poličkah boš našla poceni otroška oblačila za novorojenčka, dojenčka in predšolskega otroka. Držimo odlično razmerje med ceno in kvaliteto naših izdelkov. Pohvalimo se lahko z velikim številom zadovoljnih strank, ki se vračajo. Zakaj ne bi poskusila tudi ti?

Kakšna in katera otroška oblačila boš našla na MaminSvet.si?

Na naših virtualnih poličkah se nahajajo otroška oblačila, kot so mehki in udobni bodiji, otroške majice z dolgimi in kratkimi rokavi, jopice, mehke in udobne otroške trenirke, hlače in žabice za dojenčka. Za tih in miren spanec tvojega malčka prebrskaj po oddelku z otroškimi pižamami in pajaci za dojenčka. Našla boš tudi prikupne oblekice za punčke, otroške kape in ostala pokrivala ter rokavičke proti praskanju.

Otroška oblačila in njihovo nakupovanje je lahko zelo lepo opravilo, le pravo trgovino je potrebno izbrati. Nakupuj na MaminSvet.si, kjer boš za svoj denar dobila največ!

Želimo ti prijetno nakupovanje!

Izdelek je dodan v košaricox
Izdelek je izbrisan iz košaricex