Mamin Filter

Velikost

Lastnosti

Barva

Spol

Cena

0,00 € - 30,00 €

Število izdelkov: 11

Prikazujem 1-11 od skupno 11 artiklov

Kombiniraj otroške hlače z ostalimi oblačili iz iste kolekcije

 

spletni trgovini MaminSvet.si boš našla otroške hlače, ki jih lahko kombiniraš z ostalimi otroškimi oblačili iz iste kolekcije. Sestavi čudovit komplet oblačil, v katerem bo tvoj mali sonček zasijal. In kar je najboljše, sploh ni potrebno veliko – otroški bodi z ustreznimi hlačami bo naredil večji del naloge, nato pa lahko izbereš še dodatke.

 

Še nisi našla naših kolekcij? – Hitro klikni na Oblačila po kolekcijah in sestavi svoj komplet za svojega malčka.

 

Hlače na patent za dojenčke

 

Predvsem za novorojenčke in dojenčke priporočamo hlače na patent, vendar je pri tem potrebno paziti, da elastika ni premočna in dojenčkovo nogico (in pas) le objame. 

 

Zakaj naj bodo hlače za dojenčke na patent? - Dojenčki s svojimi nogicami pogosto brcajo, zato jim hlačnice kaj hitro zlezejo gor, nogice pa ostanejo odkrite. Hlače na patent pa poskrbijo, da kljub brcanju, kobacanju in valjanju ostanejo na svojem mestu, nogice pa so pokrite, tople in zaščitene.

Pumparice – malo bolj ohlapne hlače

 

Pumparice so malo bolj ohlapne hlače, ki so zaželjene predvsem pri pleničkarjih. Zakaj? – V predelu plenic so navadne hlače lahko kaj hitro preozke in otroku ne dovolijo svobodnega gibanja. Ob nakupu hlač je zato potrebno preveriti, da so le te, predvsem za pleničkarja, malo bolj ohlapne in čim bolj udobne.

 

Zakaj kupiti otroške hlače na MaminSvet.si?

 

V spletni trgovini MaminSvet.si boš našla ustrezne otroške hlače za svojega malčka. Narejene so iz prvovrstnega bombaža, ki je do otrokove kože nežen in varen. Bombaž je topel, mehak in udoben, zato se bo tvoj sonček v naših otroških oblačilih počutil odlično. Poleg tega pa bombaž še odlično diha in regulira toploto, zato otroku v njem ne bo prevroče ali premrzlo. 

 

Otroške hlače na MaminSvet.si so po večini ravno prav raztegljive in ohlapne. Tvoj malček se bo v njih svobodno gibal in raziskoval svojo okolico. Elastika, ki je všita v predelu pasu in gležnjev pa bo poskrbela, da le te ostanejo na svojem mestu. Stranke so z našimi hlačami zelo zadovoljne, saj so izredno simpatične in vzbudijo pozornost, poleg tega pa se jih lahko še odlično kombinira z ostalimi oblačili v isti kolekciji.

Sestavi si svoj komplet oblačil, v katerih bo tvoj malček zasijal.