Mamin Filter (24 izdelkov)

Velikost

Lastnosti

Spol

Material

Barva

Cena

0,00 € - 45,00 €

Obstaja 24 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 24 izdelkov

Kaj je pižama pajac? 

 

Verjetno si tudi ti že večkrat slišala za t.i. pižama pajac. Pižama pajac je pravzaprav običajen pajacek za dojenčka, ki ga starši pogosto uporabljamo le kot oblačilo za spanje. Pajac je sicer popolno oblačilo za spanje, saj je topel, mehak in udoben ter pokriva ledveni del. Dojenček se bo v pajacku dobro počutil, zato bo noč tiha in mirna, tvoj mali drobižek pa bo trdno spal in si nabiral energijo za prihajajoči dan. 

 

Pajaci za dojenčka so torej odlično oblačilo za spanje. Vseeno pa smo mnenja, da je otroški pajac popolno oblačilo za dojenčka tudi za čez dan. 

Morda te bodo zanimale tudi dvodelne otroške pižame.

 

Otroški romper za dojenčke in otroke

Verjetno si že večkrat slišala za otroški romper ali romperček. Pa veš, kako izgleda to oblačilo? Romper je malo bolj ohlapen otroški pajac s kratkimi rokavi za dojenčke ali otroke  - kot bi združili otroške majice in kratke hlače v eno. Običajno so romperji narejeni iz tanjšega materiala, zato so odlično oblačilo za toplejša obdobja, kot sta pomlad in poletje.

Romperji so v zadnjem času postali še posebej priljubljeni zaradi svoje simpatičnosti in praktičnosti. Preoblačenje in previjanje dojenčka postane otročje lahko, saj ima romper v spodnjem delu pritiskače, enako kot bodi za dojenčka. Poleg tega pa ima otrok vedno zaščiten ledveni del.

Topli zimski pajaci za dojenčke

 

Ne pozabi, da se v tej kategoriji nahajajo tudi zimski pajaci za dojenčke. So kot navadni pajaci z dolgimi rokavi, le da so še bolj debeli, praviloma bolj puhasti, in predvsem še bolj topli in primerni le za zares mrzle dni. 

 

Zimski pajac za novorojenčka ali dojenčka bo poskrbel, da tvojega malega škratka tudi sredi najbolj mrzle in mračne zime ne bo zeblo in bo lepo ajal v svojem vozičku ali v tvojem naročju. 

 

Na MaminSvet.si boš našla le kvalitetna in zdravju neškodljiva otroška oblačila, ki so narejena iz prvovrstnega bombaža, ki diha.

 

Sedaj pa si hitro oglej našo ponudbo. Pajaci za dojenčka že čakajo na novega mini lastnika!

Izdelek je dodan v košaricox
Izdelek je izbrisan iz košaricex