Mamin Filter

Velikost

Barva

Spol

Cena

0,00 € - 10,00 €

Število izdelkov: 8

Prikazujem 1-8 od skupno 8 artiklov

Otroške žabice s stopali

 

Za novorojenčka in dojenčka vedno priporočamo otroške žabice s stopali. Zakaj? – Dojenčka boš predvsem v prvih mesecih veliko preoblačila in previjala. Žabe so za dojenčke narejene tako, da omogočajo enostavno slačenje in oblačenje – Povlečeš jih dol, zamenjaš pleničko in jih potegneš nazaj gor - as simple as that (tako preprosto)!

Otroške žabice s stopali nadomestijo kar tri otroška oblačila, in sicer otroške hlače, nogavičke in copatke, ki pri preoblačenju zahtevajo malenkost več časa.

Otroške žabice s stopali imajo še eno veliko prednost: Dojenčki si jih zaradi patenta v pasu ne morejo sleči. Pri nogavičkah in copatih ni tako. Z nenehnim migetanjem in brcanjem si jih otrok nehote sezuje in tako ostane bos. V hladnejših dneh pa ga lahko v nogice hitro začne tudi zebsti.

 

Žabe za dojenčke v različnih barvah, vzorcih in motivih

 

Na naših poličkah boš našla žabice različnih barv za punčke in fantke. Med mnogo barvami izberi tisto, ki bo tvojemu malemu sončku najbolje pasala in v kateri se bo dobro počutil. Otroške žabe pogosto krasijo tudi prikupni vzorci in motivi primerni za dojenčke. Hitro si oglej naše žabice z morskimi in poletnimi motivi, ali pa te bodo morda navdušili motivi lisičke in koale. Veliko jih je, zato si vzemi čas in izberi prave žabice za svojega dojenčka.

Vsi naši dobavitelji so skrbno izbrani, zato smo prepričani, da bodo naša otroška oblačila všeč tako tebi, kot tudi tvojemu sončku. Žabice za dojenčka že čakajo na novega mini lastnika :)