Mamin Filter (23 izdelkov)

Velikost

Lastnosti

Spol

Material

Barva

Cena

0,00 € - 30,00 €

Obstaja 23 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 23 izdelkov

Jopice v različnih barvah in motivih za otroke

No mami, zdaj veš, da so naše otroške jopice mehke, udobne in varne. Narejene so pretežno iz bombaža, ki je prožen in zračen, zato se bo tvoj sonček dobro počutil. Vendar pa tudi pri barvah ne skoparimo. Na naših poličkah boš našla jopice za otroke v vseh mogočih barvah, ki jih pogosto krasijo prijetni vzorčki in motivi, ki jih otroci naravnost obožujejo.

 

Otroške jopice na zadrgo ali gumbe

Zakaj so jopice za otroke tako priljubljene? – Ja, res je, ker so resnično praktične! 

Otroške jopice na zadrgo ali gumbe se hitro in enostavno slačijo in oblačijo. Otroci se pogosto prav na jopici naučijo uporabljati zadrgo, kasneje pa poskusijo tudi z gumbki, ki običajno zahtevajo malo več vaje in spretnosti. Otroci si jopico lahko samostojno nadanejo, če jih zebe, in hitro slečejo, ko jim je vroče.

Jopice za dojenčka imajo pogosto namesto gumbov pritiskače, ki jih pritisnemo skupaj. Pri zadrgi bodi pazljiva, da dojenčku ne priščipneš vratu. Velika večina naših jopic ima sicer prav zato dodatno zaščito iz blaga.

Preprosto preoblačenje otroka pa ni edina prednost otroške jopice. Z zapenjanjem in odpenjanjem gumbov ali zadrge lahko otroku uravnavamo in reguleramo toploto in se bo tako boljše počutil.

 

Otroške jopice s kapuco

V naši spletni trgovini MaminSvet.si boš našla tudi otroške jopice s kapuco, ki lahko v določenih trenutkih pride še kako prav. Kapuca bo otroka ščitila pred vetrom, soncem in rahlimi dežnimi kapljicami. V hladnejših dneh pa bo kapuca tvojega malčka varovala pred mrazom - predvsem, če bo pozabil na kapico.

 

Mami, zdaj pa si hitro oglej našo ponudbo - otroške jopice že čakajo na novega ponosnega lastnika.

Izdelek je dodan v košaricox
Izdelek je izbrisan iz košaricex