Mamin Filter (21 izdelkov)

Velikost

Spol

Material

Barva

Cena

0,00 € - 15,00 €

Obstaja 21 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 21 izdelkov

Otroške kape kot modni dodatek

Otroške kape so v prvi vrsti oblačila, ki skrbijo, da dojenčka ali otroka ne zebe v glavo. Vendar pa kapa dandanes ni le zaščita za glavo, pač pa tudi pravi modni dodatek – tudi pri otrocih. Otroške kapice so vizualno zelo izpostavljene, zato jo pogosto pri otroku najprej opazimo. 

Med bolj priljubljene kape pri otrocih že dolgo časa spadajo otroške kape s cofom ali ušeski in kapice z različnimi otroškimi motivi/potiski.

MaminNasvet: Pogosto otroci ne marajo nositi kape, predvsem na začetku sezone, ko je še niso vajeni. Pri nakupu bodi pozorna, da izbiraš tiste kapice, ki bodo tvojemu otročku všeč ali pa še bolje, naj si svoje novo pokrivalo izbere kar sam. Verjemi mi – Če bo tvojemu otročku kapa neizmirno všeč, se nikoli več ne bosta kragala glede nošnje.

Za lažje kombiniranje otroške kape z ostalimi kosi oblačil, si oglej kategorijo Oblačila po kolekcijah in kombiniraj otroška oblačila v isti kolekciji za noro kjut outfit dojenčka ali otroka. Otroške kape se lahko odlično kombinirajo z vrhnjimi oblačili, kot so bodiji za dojenčka, otroške jopice in hlače.

Otroške kape s cofom

Med otroci so še vedno najbolj priljubljene otroške kape s cofom. Kapa s cofkom je za dojenčka in otroka vedno nekaj posebnega. Ker je cofek puhast in prijeten na dotik, ga otroci pogosto radi božajo oz. se ga dotikajo. Cofek je, bolj kot si lahko misliš, zanimiv tudi za dojenčka. 

Otroci poleg kape s cofom obožujejo tudi kapice z ušeski, deklice pa imajo rade tudi dodatek mašnice ali srčka – nekaj, s čimer je otroška kapa posebna.

Otroške kape in ostala pokrivala

Otroške kape in ostala pokrivala so pomemben del otroških oblačil. Poskrbi, da bo tvojemu malčku prijetno in toplo v hladnejših dnevih ter izbiraj med čudovitimi kapicami s krasnimi barvami in luškanimi motivi in vzorci za deklice in fantke. V tej kategoriji boš našla tudi modni naglavni trak in moderne naglavne rutke, ki otroku nudijo zaščito pred soncem ali pa so zgolj kot modni dodatek. 

Vsi dobavitelji so skrbno izbrani, zato smo prepričani, da bosta tvoj otroček in ti z našimi otroškimi oblačili zelo zadovoljna. Prebrskaj zdaj po kategoriji Otroške kape in kapice ter izberi tisto najlepšo.

Izdelek je dodan v košaricox
Izdelek je izbrisan iz košaricex