Mamin Filter (3 izdelkov)

Velikost

Spol

Material

Barva

Cena

0,00 € - 15,00 €

Obstaja 3 izdelkov.

Copatki za novorojenčka in dojenčka

 

Copatki za novorojenčka in dojenčka morajo biti predvsem mehki in udobni - pogosto bolj podobni debelim nogavičkam, kot pa copatkom. Poskrbi, da bo otroškim nogicam toplo, a obenem zračno in prijetno ter mu s tem omogoči svobodno gibanje in brezskrbno igro.

Narejeni naj bodo iz lahkih materialov, kot je bombaž, saj se bo dojenček v njih počutil lahkotno, nogice pa bo brez težav dvigoval v zrak in jih raziskoval.

Elastika v predelu gležnja mora biti ravnoprav močna, da objame nogico. Pogosto namreč prihaja do težav, da otroški copatki lezejo z nog, če je eleastika prešibka, ali pa še huje, ko dojenčka elastika preveč stiska in pušča sledove na koži. Pri nakupu bodi previdna!

Ustrezni otroški copatki za novorojenčka ali dojenčka te že čakajo na naših poličkah. Izberi si videz, ki ti je všeč, in bo tvojemu sončku najbolje prisatjal.

 

Otroški copati s simpatični motivi živali

 

Pri otrocih so že dolgo izjemno priljubljeni otroški copati z motivi živali. In seveda, tudi pri nas jih imamo. Ni važno, ali si boš izbrala miško, lisičko, slona ali opico, vsi motivi živali na otroških copatkih so prisrčni in bodo pasali outfitu tvojega dojenčka.

Otroški copati in copatki za novorojenčka in dojenčka se odlično kombinirajo z ostalimi otroškimi oblačili.

Izdelek je dodan v košaricox
Izdelek je izbrisan iz košaricex