Mamin Filter

Velikost

Lastnosti

Barva

Spol

Cena

10,00 € - 30,00 €

Število izdelkov: 4

Otroške trenirke - kompleti

 

Na naših poličkah boš našla otroške trenirke v kompletu z zgornjim in spodnjim delom. Kompleti poskrbijo za bolj urejen in eleganten videz, s katerim se bo tvoj zakladek lahko brezbrižno sprehodil tudi po mestu ali pa bo prikupen komplet oblekel za v vrtec.

Zgornji in spodnji del se lahko odlično kombinirata tudi z ostalimi kosi oblačil, kot so otroške majice in jopice.

Mamica, še en mini nasvet: Pri zapiranju zadrge na zgornjem delu otroške trenirke bodi vedno pozorna, da svojemu dojenčku ali otroku ne priščipneš kože na vratu. Ta del je zelo občutljiv in boli, otrok pa se lahko, po samo eni taki izkušnji, boji zadrge še dolgo časa. 

Naše trenirke in ostali zgornji deli imajo sicer všito zaščito iz bombaža, ki to nevšečnost prepreči.

 

Spodnji del trenirke

 

Zavedamo se, da imajo otroci zgornji del trenirke veliko manj časa na sebi, kot spodnji del. Poleg tega spodnji del trenirke obremenjujejo s skakanjem, klečanjem na kolenih ali pa z drsanjem po riti – v igri namreč počnejo marsikaj. Vsekakor se spodnji del trenirke hitreje obrabi ali strga. V ponudbi imamo prav zato tudi spodnje dele trenirke ločeno, saj mora biti le teh na zalogi veliko več, kot zgornjih delov. 

Mini ideja: Oglej si še kategorijo Otroške hlače, kjer boš pravtako našla čudovito ponudbo spodnjih delov oblačil.

 

Udobne trenirke za dojenčka in otroke vseh starosti

 

Pogosto pozabimo, da so otroške trenirke izjemno primerne tudi za dojenčka od prvega dne starosti naprej. Trenirke za dojenčka morajo biti še bolj tople, mehke in udobne, da se bo dojenček dobro počutil. V njej se bo počutil sproščeno in se bo prosto gibal in raziskoval svoje telo in okolico.

Dojenčki in predšolski otroci naj imajo na sebi čim več časa otroška oblačila, ki so udobna, zračna in prožna, saj se šele učijo uporabljati svoje telo in se veliko gibajo. V tej starosti na sebi res ne potrebujejo ozkih in togih oblačil, ki bi jih zategovala in omejevala – razen ob posebnih priložnostih.

Na naših virtualnih poličkah se nahajajo otroške trenirke, ki so v vseh pogledih ustrezne za vsakega dojenčka in otroka. Preveri našo ponudbo!