Mamin Filter

Velikost

Lastnosti

Barva

Spol

Cena

10,00 € - 20,00 €

Število izdelkov: 1

Poletne oblekice za punčke - Na kaj paziti pri nakupu?

Na kaj je potrebno paziti pri nakupu poletne oblekice za punčke? – Pri nakupu bodi le pozorna, da je oblekica narejena iz čim večjega deleža bombaža (velja za praktično vsa otroška oblačila). Bombaž je namreč naraven, zračen in prožen material, ki je nežen do kože in ji pusti dihati, ter uravnava telesno temperaturo. Oblekice so pogosto narejene tudi iz džinsa, toplega flisa, lana ali mehkega kašmirja. 

Glede na to, da deklice obleke nosijo skozi celo leto, naj bo v toplejših obdobjih oblekica narejena iz tanjšega materiala in v hladnejših obdobjih z malenkost debelejšega materiala.

Obleke za deklice spadajo med tista otroška oblačila, ki morajo biti vedno lepa. Pri nakupu izberi barvo, motiv ali vzorec, ki bo tvoji princeski najbolj všeč, da se bo v oblekici počutila kar se da udobno in sproščeno. Običajno so za deklice bolj privlačne oblekice v svetlejših dekliških barvah (npr.: roza, rdeča in rumena), obožujejo pa tudi razne bleščice, rožice in ostale okrasne dodatke ter volančke in čipke.

Glede na obdobje in vreme izbiraj med oblekami z dolgimi in kratkimi rokavi. Oblekice s kratkimi rokavi (ali brez rokavov) lahko s hčerkico še vedno kombinirata z ostalimi oblačili, kot so bodiji in majice z dolgimi rokavi. V hladnejših obdobjih, na primer v hladnejših jesenskih jutrih, pa bodo problemček rešile otroške jopice, puloverji ali jaknice, ki se jih v popoldanskem času, ko je še toplo, brez problema sleče.

 

Otroške obleke kot darilo za punčke

 

Nakup darila za otroka je dandanes lahko zelo stresno, saj, kot radi rečemo, »imajo otroci vsega dovolj«. Igrač se pogosto hitro naveličajo in se na njih kmalu začne nabirati prah.

Ena od odličnih idej za darilo so med drugim tudi otroške obleke za punčke. So majhne, prikupne in relativno poceni. Darila bo vesela tako deklica, kot tudi njena mamica.

Prijetno nakupovanje oblekice za tvojo deklico ti želimo! :-)