Dobrodošli v spletni trgovini MaminSvet.si!

 

Spletna trgovina MaminSvet.si je nastala 15.2.2017, kot dolgoletna želja po ustanovitvi prijaznega podjetja tako za zaposlene, kot za naše stranke. Smo mlada nasmejana ekipa, ki obožuje vse kar je povezano z dojenčki in otroki. Prav vsak mali sonček z njegovim prihodom mamici spremeni življenje, ga občasno postavi na glavo, predvsem pa ji pokaže novo obliko brezmejne ljubezni. Prav zato se naša spletna trgovina imenuje MaminSvet.si - oprostite očkoti :-)

 

V spletni trgovini MaminSvet.si boste našli odlično ponudbo različnih otroških oblačil, kot so bodiji, majice, puloverji in jopice, mehke udobne trenirke, hlače in žabice, kvalitetne pižamice in pajacke, oblekice, kapice in ostala pokrivala ter mnogo več. Iz otroških oblačil iste kolekcije lahko kombinirate pravljičen kompletek za vašega dojenčka. Pri nas boste našli tudi vse, kar spada v otroško sobico, in sicer otroška posteljnina, odeje in vzglavnike, dekice ter mnogo več, celo peresnice Nici.

 

Ni je otroške sobe brez igrač, takšnih in drugačnih. Ponujamo vam veliko paleto plišastih igrač Nici, od tistih najmanjših do tistih veelikiih. Plišaste igrače Nici so poznane kot izjemno kvalitetne, mehke in udobne, da jih boste božali tudi vi.

 

Vsi naši izdelki so primerni za darila, še posebej za rojstni dan ali ostale pomembnejše praznike, saj so lahko najlepša pozornost za vaše najdražje.

 

Zavedamo se pomena časa in njegovega stalnega pomanjkanja, zato imamo vizijo, da boste v naši spletni trgovini našli prav vse kar potrebujete za vašega malega navihančka. Hkrati vam želimo omogočiti prijazen, kakovosten, udoben in ugoden spletni nakup. Trudimo se, da so vsi naši artikli kvalitetni, izbrani po zadnjih trendi modnih smernicah.

 

Nakupovanje v spletni trgovini MaminSvet.si je varno, saj vam na vsakem koraku zagotavljamo 100 odstotno varnost. Spoštujemo tudi vašo zasebnost in smo zavezani k temu, da jo varujemo. Spletna trgovina MaminSvet.si za dodatno varnost uporablja tudi SSL zaščito – certifikat.

 

V spletni trgovini MaminSvet.si ste še dodatno varni, saj imate kar 30-dnevno možnost vračila artikla (brez vprašanj), če vam le ta ne ustreza.

 

Naša trgovina je enostavna za uporabo in v njej lahko nakupuje prav vsak. Nakup je možen tudi brez registracije. Pri naročilih nad 50€ je dostava do vašega doma (ali drugega naslova) brezplačna. Čas, ki ga prihranite pri nakupovanju na MaminSvet.si pa lahko tako namenite vašemu sončku.

 

Oglejte si ponudbo na MaminSvet.si in prepričani smo, da boste našli kaj luštnega.

 

 

VIZITKA PODJETJA:

 

Sedež podjetja: Pro Comfort, spletne trgovine, Rok Suhadolnik s.p., Lahova pot 11, 1000 Ljubljana

 

Matična številka: 7218109000

 

Davčna številka: 75708752

 

TRR: SI56 6100 0001 6228 641, odprt pri Delavski hranilnici

 

Zavezanci za DDV: NE

 

Datum registracije podjetja: 24.1.2017

 

Številka dokumenta AJPES: 316-02-03723-2017/2

Artikel dodan na seznam želja

Spletna stran uporablja piškotke v skladu s splošnimi pogoji poslovanja. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.