Pogosta vprašanja in odgovori

Kako vas lahko kontaktiram?

 

e-Pošta

V ekipi MaminSvet.si vam bomo, v primeru vprašanj ali težav, z veseljem pomagali. Na e-poštna sporočila vam bomo odgovorili takoj, ko bo to mogoče, ali najkasneje v štiriindvajsetih (24) urah. Prav tako lahko preko e-pošte oddate naročilo. Elektronsko sporočilo nam lahko pošljete na info@maminsvet.si.

 

Telefon

Pokličite nas in pomagali vam bomo pri vaših vprašanjih ali težavah. Prav tako lahko preko telefona oddate naročilo. Pokličite nas na našo telefonsko številko 051 760 800 (pon.-pet. 8:00 – 16:00).

 

Facebook

Z veseljem vam bomo v primeru vprašanj ali težav pomagali tudi preko privatnega sporočila na socialnem omrežju Facebook. Odgovorili vam bomo takoj, ko bo to mogoče, ali najkasneje v štiriindvajsetih (24) urah. Prav tako lahko preko privatnega sporočila na Facebooku oddate naročilo.

 

Klepet v živo

Na spletni strani MaminSvet.si vam bomo v primeru vprašanj ali težav z veseljem pomagali s klepetom v živo (desno spodaj). Odgovorili vam bomo hitro in natančno (pon.-pet. 8:00 – 16:00). Preko klepeta v živo lahko kadarkoli oddate tudi naročilo.

 

Kako vem, da je nakupovanje pri vas varno?

 

Na vsakem koraku vam zagotavljamo 100 odstotno varnost. Spoštujemo tudi vašo zasebnost in smo zavezani k temu, da jo varujemo. Spletna trgovina MaminSvet.si za dodatno varnost uporablja tudi SSL zaščito – certifikat.

 

Kako lahko všečkam vašo Facebook stran?

 

Če želite slediti aktualnim člankom, novostim, promocijam, nagradnim igram in super znižanjem v spletni trgovini Torbice.si, všečkajte našo Facebook stran s klikom na tole povezavo > KLIK

 

Ali se lahko naročim na vaš seznam za prejemanje e-pošte?

 

Če si želite slediti aktualnim člankom, novostim, promocijam, nagradnim igram in super znižanjem v spletni trgovini MaminSvet.si, se vpišite na naš seznam za prejemanje e-pošte na spodnji strani naše spletne strani maminsvet.si v okvirček "Prijava na e-Novičke".

 

Kako se lahko odjavim od vašega seznama za prejemanje e-pošte?

 

Če si ne želite prejemati naših e-poštnih sporočil (aktualni članki, novosti, promocije, nagradne igre, super znižanja), se odjavite preko klika na povezavo “Odjava” na dnu vsakega promocijskega elektronskega sporočila ali pa nam le pišite na info@maminsvet.si in odjavili vas bomo za vas.

 

Kaj je promocijska koda s popustom in kako jo uporabim?

 

Promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu v spletni trgovini in je časovno omejena. Promocijsko kodo pri zaključku blagajne vpišete v okence »Promocijska koda« in nato kliknete gumb »Uporabi promocijsko kodo«.

 

Artikel dodan na seznam želja

Spletna stran uporablja piškotke v skladu s splošnimi pogoji poslovanja. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.