Spletna trgovina MaminSvet.si je nastala leta 2017, kot dolgoletna želja po ustanovitvi prijaznega podjetja tako za zaposlene, kot za naše stranke. Smo luštna mlada ekipa, ki obožuje vse kar je povezano z dojenčki in otroki. Prav vsak mali sonček z njegovim prihodom mamici popolnoma spremeni življenje, ga občasno postavi na glavo, predvsem pa ji pokaže novo obliko brezmejne ljubezni - in to je.. MaminSvet. 

 

V spletni trgovini MaminSvet.si se nahaja odlična ponudba različnih otroških oblačil, kot so bodiji, majice, puloverji in jopice, mehke udobne trenirke, hlače in žabice, kvalitetne pižamice in pajacke, oblekice, kapice in ostala pokrivala ter mnogo drugega. Iz otroških oblačil iste kolekcije lahko kombiniraš pravljičen kompletek za tvojega dojenčka. Pri nas boš našel/a tudi vse, kar spada v otroško sobico, in sicer otroška posteljnina, odeje in vzglavnike, dekice ter mnogo več, celo peresnice Nici.

 

Ni je otroške sobe brez igrač, takšnih in drugačnih. Ponujamo veliko paleto plišastih igrač Nici, od tistih najmanjših do tistih velikiih. Plišaste igrače Nici so poznane kot izjemno kvalitetne, udobne in tako mehke, da jih bošbožal/a tudi ti.

 

Vsi naši izdelki so primerni za darila, še posebej za rojstni dan ali ostale pomembnejše praznike, saj so lahko najlepša pozornost za vaše najdražje.

 

Pobrskaj po naših virtualnih poličkah in privošči kaj svojemu malčku <3

 

Prijeten pozdrav,
Anita, ekipa MaminSvet.si

Otroška oblačila - Banner na strani O nas - O podjetju

Izdelek je dodan v košaricox
Izdelek je izbrisan iz košaricex