Piškotki

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih brskalniki, kot so Firefox, Chrome ali Internet Explorer, nalagajo na tvoj računalnik med brskanjem po spletu.

 

V skladu s priporočili informacijskega pooblaščenca smo na našo spletno stran namestili obvestilo o uporabi piškotkov. Z nadaljno uporabo spletne strani MaminSvet.si se avtomatsko strinjaš z našimi pogoji.

 

Kdo upravlja s spletnim mestom MaminSvet.si?

 

Lastnik in skrbnik spletnega mesta MaminSvet.si je podjetje Pro Comfort, spletne trgovine, Rok Suhadolnik s.p., Lahova pot 11, 1000 Ljubljana.

 

Varnost in zasebnost

 

Naša spletna stran je skladna s 157. členom zakona ZEKom-1 in z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

Namen zakonodaje je zaščita osebnih podatkov, saj pri brskanju po spletu lahko pride do kršitve vaših pravic do zasebnosti.

 

Nakupovanje v spletni trgovini MaminSvet.si je varno, saj ti na vsakem koraku zagotavljamo 100 odstotno varnost. Spoštujemo tudi tvojo zasebnost in smo zavezani k temu, da jo varujemo. Spletna trgovina MaminSvet.si za dodatno varnost uporablja tudi SSL zaščito – certifikat.

 

V primeru vprašanj ali dodatnih informacij nas prosim kontaktiraj na 051 760 800 ali piši na naš e-naslov info@maminsvet.si in z veseljem ti bomo odgovorili na vsa vprašanja.

Izdelek je dodan v košaricox
Izdelek je izbrisan iz košaricex