Zavedamo se, da se internetna prodaja in prodaja v fizični trgovini močno razlikujeta. Vsaka ima svoje prednosti in slabosti. Medtem, ko je največja slabost prodaje v fizični trgovini tvoj čas in udobje, je minus spletne prodaje to, da artikla ne moreš vzeti v roke in ga preizkusiti. Prav zato se v naši ekipi Torbice.si pridno trudimo, da so vse fotografije naših artiklov profesionalne in kar se da natančne/realne ter da so opisi artiklov čim bolj podrobni. Tako se izognemo veliki večini nevšečnosti, vseeno pa se lahko zgodi, da kakšen artikel ni izpolnil pričakovanj.

 

V primeru, da s katerim artiklom nisi 100% zadovoljen/a, smo ti pripravili natančna navodila za vračilo.

 

Naročen artikel želim vrniti ali menjati za drugega. Kaj moram storiti?

 

V kolikor želiš naročeni artikel vrniti ali menjati za drugega, je potrebno izpolniti obrazec za vračilo in nam ga poslati skupaj z artiklom, ki nima znakov uporabe in je v originalni embalaži, na naslov:

 

Pro Comfort, spletne trgovine, Rok Suhadolnik s.p.,
Roje 3,
8233 Mirna

 

Za dodatne informacije in pomoč smo ti vedno na voljo na telefonski številki 051 760 800 ali na e-naslovu info@maminsvet.si.

 

Kako dolgo traja, da povrnete kupnino, če naročeni izdelek vrnem?

 

V primeru, da si nam na zahtevo vračila artikla posredoval/a vse svoje podatke (tudi svoj transakcijski račun), bomo kupnino povrnili v najkrajšem možnem času – ponavadi v roku dveh (2) dni ali najkasneje po zakonsko določenem roku 45 dni.

 

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika ali drugo plačilno sredstvo, v kolikor to izrecno zahteva uporabnik, se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in se znesek prav tako vrne uporabniku.

 

Kakšni so stroški pošiljanja za izdelek, ki ga želim vrniti?

  

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

 

Strošek pošiljanja za izdelek, ki ga želiš vrniti, je odvisen od cenika izbranega ponudnika storitev na podlagi teže in velikosti paketa.

 

Priporočamo, da uporabiš dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke in da artikle ustrezno pripraviš na transport - pri tem lahko uporabiš našo embalažo v kateri si artikel/e prejel/a, oziroma drugo ustrezno varno embalažo.

 

Obrazec za vračilo ali reklamacijo najdeš TUKAJ.

Izdelek je dodan v košaricox
Izdelek je izbrisan iz košaricex